Speakeraften 8. maj 2021

Normalt ville vi holde konvent i starten af maj, men COVID-19 satte en stopper for det. I stedet lavede vi en udvidet speakeraften med overraskelser i form af breakout rooms på Zoom og en gæstespeaker fra USA. I de fire breakout rooms blev der talt om Service, Al-Anon, Trinarbejde og Møder.

Men der var naturligvis også speaks. Hele tre stk.

  • Jay S fra Arizona, USA. Med 43 års ædruelighed. 🇺🇸 [English]
  • Kristine G fra Danmark “Al-Anon”. 🇩🇰 [Dansk]
  • Jessica K fra fra Sverige “International Group Stockholm”. 🇸🇪 [English]

Her er aftenens tre speaks.

Jay S

Kristine G

Jessica K

En kommentar til “Speakeraften 8. maj 2021”

  1. Hej.
    Tak for service, dejligt med speak. Vil dog lige tilføje at som jeg høre det har Jay S fra Arizona, USA. 43 års ædruelighed, måske der har sneget sig en drillenisse ind og byttet om på et par tal.

    Svar

Skriv en kommentar