Velkommen

cph12 er en AA gruppe, der én gang årligt afholder åbent internationalt konvent i København.

1. lørdag i ulige måneder afholdes der også åbne danske speakeraftener.

SERVICE TIL KONVENT NU OGSÅ FOR GRUPPER!

Vi mangler hjælpende hænder til konventet. Som altid ville det være en stor hjælp hvis du personligt meldte dig til service her på vores hjemmeside.

AA-gruppen ‘Mænd med mænd’ har som gruppe stillet op til at lave en dejlig gallamiddag til os lørdag aften og Tune-gruppen har også som samlet gruppe meldt sig til den service at stå for det praktiske omkring middagen.

Vi synes dette koncept med grupper der står for en service er meget givende både for grupperne selv, men også for konventet. SÅ…. Hvis din gruppe kunne tænkte sig at løfte en opgave til konventet vil vi meget gerne høre fra jer!

Mange hilsner
cph12-komiteen

Næste event er

Åbent internationalt konvent – 1.-3. maj 2015 på Kofoeds skole – nu med Al-anon deltagelse!

Nedenfor kan du se det fantastiske program, og vi kan med glæde meddele, at Al-anon holder møder på konventet. De to møder vil være lørdag henholdsvis kl. 10 og 13.30. Første møde er et speakermøde hvor Lene S. kommer og fortæller sin historie, mens eftermiddagsmødet vil foregå på engelsk hvis der er nogle udelukkende engelsktalende mødedeltagere, og dette møde vil omhandle Al-anons 6. tradition. Vi ser frem til samarbejdet og fælles sociale aktiviteter om eftermiddagen inden fest og festmiddag!

Men… Vi kan ikke lave dette konvent alene. Så hvis du har tid og lyst til at lave service eller tilbyde homestay vil det hjælpe os meget, hvis du tilmelder dig her på siden. Dette gør planlægningen meget nemmere. På forhånd tak for det.

Vi har i år udvidet til at kunne holde festmiddag for endnu flere, men da der stadig ‘kun’ er 120 billetter til dette, vil det være en fordel at melde sig til spisning så hurtigt som muligt. Dette foregår ligeledes her på siden.

Vi glæder os rigtig, rigtig meget til at se jer snart!

yu

Klik på billedet for at forstørre programmet

 

en | da

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til nyhedsbrevet (dansk)

Tilmelding til konvent

Kun nødvendig hvis du vil spise med lørdag aften, lave service, ønsker homestay eller tilbyder homestay.
Tilmelding